MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Fa ablak karbantartása

Fa ablak karbantartása Amennyiben fa nyílászárók vásárlása mellett döntött a múltban és ezek első felületkezelése már megtörtént, akkor biztosan Önben is felmerült a kérdés, hogy ezek élettartalmának növelése érdekében milyen lépéseket tehet, hogy hosszú távon biztosítsa azok kifogástalan működését. Éppen ezért e-heti cikkünkben, fa nyílászárók otthon elvégezhető karbantartására vonatkozóan fogunk ötletek átadni.

Műanyag ablak tisztántartása

Műanyag ablak tisztántartása Műanyag ablakaink fehérségének megőrzése –a közhiedelemmel ellentétben, miszerint azok a napsugarak hatására besárgulnak – csak és kizárólag a produktum felhasználóján múlik. A mai modern technikával legyártott UV és ütésálló PVC profilok tökéletesen ellenállnak ezeknek a negatív környezeti hatásoknak! Azonban ez nem jelenti azt, hogy nem is igényel olykor törődést műanyag nyílászáróink külső felülete.

Ablak és ajtó szaküzlet Budapesten!

Ablak és ajtó szaküzlet Budapesten! Sok szeretettel várjuk ablak és ajtó szaküzleteink bemutatótermeibe Újpesten és Budafokon!

Milyen beltéri ajtót válasszak?

Milyen beltéri ajtót válasszak? Ez egy nehéz kérdés, hiszen renget típus elérhető a beltéri ajtók piacán. Egy tömör fa beltéri ajtó klasszikus megjelenése vagy egy CPL fóliás beltéri ajtó üvegezési megoldásainak modern hatása még az ellentétes igényekkel rendelkező embereket is összezavarja, mind két típus lehet gyönyörű. Nem beszélve az elképesztően nagy dísz csíkozási-, üvegezési opcióval és színválasztékkal, rendelkező dekorfóliás MDF beltéri ajtókról.

Itt a legfrissebb okosság!

Itt a legfrissebb okosság! Figyelemmel kísérve a nemzetközi fejlesztéseket ráakadtam egy apró érdekességre, okosságra. Ez pedig nem más, mint az okos ablak, illetve nem is pontosan okos ablak, hanem annak egy jóval elérhetőbb árszinten mozgó rokona, az okos fólia.

Tisztelt Látogató!

Tisztelt Látogató! Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult a www.ablakszakuzlet.hu című oldalunk. Kínálatunkban bárki megtalálja a számára legideálisabb nyílászáró szerkezeteket, az egyszerű kiviteltől a luxus kivitelig.
6 / 6