MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu

Egy oldalán színes műanyag nyílászárók

Egy oldalán színes – fa utánzatú- műanyag nyílászáróink alaptulajdonságai:


Az egy oldalán színes – fa utánzatú - nyílászárók esetében egyedülálló különbségként kiemelhető, hogy az általunk forgalmazott ablakok gumitömítései barnák. Ezzel a megoldással biztosítjuk azt a megjelenést, melyet ügyfeleink elvárnak egy ilyen kialakítású nyílászáró rendelése során. További előnye a konstrukciónak, hogy a profil 3 mm-es mélységben szintén barna vagy fekete színű, illeszkedve a fa utánzatú renolit fólia színmélységéhez. Tehát, esetlegesen a felületet ért sérüléstől a profilon továbbra sem észrevehető, hogy műanyag!


Fautánzatú műanyag nyílászárókra megrendelést csak minimum 5 kamrás profilból vállalunk, zártszelvény acélmerevítéssel a profil nagyobb hőtágulásának okán. A zártszelvény merevítéssel biztosítjuk a profil stabilitását a hosszú távú jó működés érdekében. Mindez az általános árszint alatt elérhető! Kizárólag „A” kategóriás profilt forgalmazunk.

Egy oldalán színes műanyag nyílászáróink lehetséges általános paraméterei:

 • Légkamrák száma: 5, 6, 7
 • Beépítési mélység/profil vastagság: 74mm, 76 mm, 82mm, 88mm, 90mm
 • Üveg hőveszteségi értéke: K=1,0W/m2K, K=0,7W/m2K, K=0,6W/m2K, K=0,5W/m2K; két és háromrétegű üveg, igény esetén thermo kerettel
 • Gumitömítés típusok: közép-, széltömítéses. kettő-, és háromszoros
 • Gumitömítés színe: fekete, szürke
 • Vasalat: Roto NT vagy Maco Multimatic, vagy azzal egyenértékű vasalat; alapesetben hibás működtetés gátló, résszellőző, több ponton állítható vasalat minden esetben. Opcionálisan kiemelés gátló, huzatzár.
 • Profil alaptulajdonságai:  „A” kategóriás akrilbázisú PVC profil, ütésálló, hőhídmentes, magas felületi fényű, titán-dioxid időjárásálló alapanyagból.
 • Profil és üvegező léc alakja: Kerek, kerekített, szögletes, egy ívben futó.
 • Acélmerevítés: Horganyzott vagy zártszelvény légkamrába fűzött, akár extra vastagsággal.
 • Funkcionalitás: fix, bukó-nyíló, bukó, nyíló, kétszárnyú (tokosztott, váltószárnyas), toló-bukó, emelő-toló, harmónika, bejárati ajtó, íves, alakos és egyéb variált szerkezetek.
 • Kiegészítő esztétikai és funkcionális extrák: üveg közötti álosztók, ragasztott osztók, valódi osztók, katedrál üvegek, hanggátló üvegek, biztonsági üvegek, biztonsági zárak, különféle nyitási és működtetési lehetőségek.


#műanyag ablak #fehér ablak #fehér műanyag ablak #hőszigetelt nyílászárók