MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak

Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura  vágynak Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.

ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!

ÁLLÁSAJÁNLATOK!!! Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )

Mit érdemes tudni a tűzgátló ajtóról?

Mit érdemes tudni a tűzgátló ajtóról? Napjainkban a tűzbiztonság alapkritériuma minden épületnek. Cégünknél forgalmazott tűzgátló ajtók minden európai szabványnak megfelelnek!

Mit jelent az „U” érték?

Mit jelent az „U” érték? Ha meg szeretnénk tudni mennyire jó hőszigetelő egy műanyag ablak, akkor az ún. hőátbocsátási tényezőt kell megvizsgálnunk. Ez pedig az U értékék, melynek mértékegysége a W/m2K. Bővebben ez a mértékegység annyit tesz, hogy hány Watt hőenergia tud átáramlani 1 négyzetméternyi felületen, ha a hőmérséklet 1 Kelvin fokkal emelkedik.

Ablakcsere módszerek

Ablakcsere módszerek Az ablakcsere módszerek két csoportra oszthatók, bontás-beépítés illetve tokba való beépítés. Cikkünkben ezt a két egymástól eltérő megoldást szeretnénk röviden bemutatni. Természetesen mielőtt még a részletek feltárásra kerülnek, előrebocsátható, hogy a tokba való beépítés nem a leg kézenfekvőbb megoldás, a hőszigetelési mutatók nem érik el egy teljes körű nyílászárócsere várható eredményeit.

Nyílászárók gumitömítése

Nyílászárók gumitömítése A nyílászárók helyreállításával foglalkozó szakemberek rendszeresen találkoznak olyan ablakokkal, ajtókkal, melyek rossz működése, egyértelműen a nem megfelelő, silány minőségű gumitömítésből fakad.
1 / 6