MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu

Két oldalán színes műanyag nyílászárók

Két oldalán színes, fa utánzatú nyílászárók


Két oldalán színes, fa utánzatú nyílászáróink megszólalásig hasonlítanak valódi fa nyílászáró termékcsaládunk tagjaira. Amennyiben Ön nem engedheti meg magának, hogy valódi fa nyílászárókat vásároljon, vagy a környezettudatosság jegyében ragaszkodik a műanyagból előállított szerkezetekhez, ezt a konstrukciót Önnek találták ki. A gumitömítés színe – csak úgy mint az egy oldalán színes nyílászáróknál – barna. A profil a legtöbb esetben anyagában is színezett - barna vagy fekete -, igazodva a fautánzatú szín erősségéhez, ezért ha megsérülne a renolit fólia az ablakon, akkor sem fog rikítani alatta a fehér profil.

Megrendelést minimum 5 légkamrás profilok esetén veszünk fel, illetve zártszelvény acélmerevítéssel erősítjük azokat, a profil nagyon hőtágulása miatt, a stabilitás érdekében. Mindezt a piacon fellelhető általános árszínt alatt kínáljuk ügyfeleinknek, kizárólag „A” kategóriás profilokból.
 

Két oldalán színes műanyag nyílászáróink lehetséges általános paraméterei:

 • Légkamrák száma: 5, 6, 7
 • Beépítési mélység/profil vastagság: 74mm, 76 mm, 82mm, 88mm, 90mm
 • Üveg hőveszteségi értéke: K=1,0W/m2K, K=0,7W/m2K, K=0,6W/m2K, K=0,5W/m2K; két és háromrétegű üveg, igény esetén thermo kerettel
 • Gumitömítés típusok: közép-, széltömítéses. kettő-, és háromszoros
 • Gumitömítés színe: fekete, szürke
 • Vasalat: Roto NT vagy Maco Multimatic, vagy azzal egyenértékű vasalat; alapesetben hibás működtetés gátló, résszellőző, több ponton állítható vasalat minden esetben. Opcionálisan kiemelés gátló, huzatzár.
 • Profil alaptulajdonságai:  „A” kategóriás acrilbázisú PVC profil, ütésálló, hőhídmentes, magas felületi fényű, titán-dioxid időjárásálló alapanyagból.
 • Profil és üvegező léc alakja: Kerek, kerekített, szögletes, egy ívben futó.
 • Acélmerevítés: Horganyzott vagy zártszelvény légkamrába fűzött, akár extra vastagsággal.
 • Funkcionalitás: fix, bukó-nyíló, bukó, nyíló, kétszárnyú (tokosztott, váltószárnyas), toló-bukó, emelő-toló, harmónika, bejárati ajtó, íves, alakos és egyéb variált szerkezetek.
 • Kiegészítő esztétikai és funkcionális extrák: üveg közötti álosztók, ragasztott osztók, valódi osztók, katedrál üvegek, hanggátló üvegek, biztonsági üvegek, biztonsági zárak, különféle nyitási és működtetési lehetőségek.

#műanyag ablak #fehér ablak #fehér műanyag ablak #hőszigetelt nyílászárók