MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu

Redőnyök

Redőnyök

Redőnykínálatunk kialakítása során, a legfontosabb szempontjaink közül a tartósságot és a hosszú távú jó működést emeltük ki. A redőny rendszerek igénybevétele igen magas, napi szinten többször is szükség van a működtetésükre. Ebből adódóan a minőségnek, és a tartósságnak egy megfizethető árszinten kell találkozniuk.

 

 

 

 

 

Redőnyök között két alaptípust különböztetünk meg:

Felső tokos, ún. fölé szerelt redőny: Felszerelése csak az ablak beépítésével egy időben lehetséges. Az ablak tetején kerül elhelyezésre, belülről kifele tekintve a redőnydoboz korlátozza a kilátást, szigetelt. Karbantartása és szerelése csak belülről lehetséges.
Külső tokos, ún. elé szerelt redőny: Felszerelése az ablak beépítése után is lehetséges.  Az ablak előtt –kívül- helyezik el. A kilátásban nem korlátoz. Karbantartása és szerelése ugyancsak kívülről lehetséges.
 

A redőny fő alkotóelemei és jellemzői:

Redőnydoboz: Alapanyaga lindab vagy alumínium, szögletes alakú. Alumínium redőnyeink egy anyagból hajlítottak, tehát zártak. (A műanyagok alapesetben pedig nyitottak.) Amennyiben a redőny vakolható, a doboz tartalmaz egy vakolóélt, herratektával felette.

Lamellák (palást): Alumínium vagy műanyag. Az alumínium lamellák egymással –oldalirányból- kötésben állnak. Szétszerelésükkor nem tudnak elválni egymástól. Feltolás gátlóval vannak ellátva. 180 cm-ig legyártjuk, de garanciát csak 150 cm-ig vállalunk.

Lefutó sín: Kizárólag alumínium lefutósínnel foglalkozunk. 
 

Kiegészítő tartozékok:

  • Gurtnigyüjtő automata: Csak az Olasz termékeket forgalmazzuk, jóval tartósabbak, mint a Magyar. Nem mellesleg esztétikusabbak is.
  • Gurtni: Élei nem rojtosodnak, hosszában nem hajlik fel.
  • Tengely, Csapágy: Csak alumínium tengelyekkel és csapágyakkal dolgozunk, a műanyag már többször bizonyította, hogy alkalmatlan a feladatra.
  • Tökvég: Alumíniummal foglalkozunk csak, még lindab dob esetén is. A műanyag ugyancsak kevésbé tartós.
  • Záró lamella: Szintén kizárólag alumíniummal foglalkozunk. Műanyag palást esetén is! Az alumínium hosszútávon jóval kifizetődőbb.

A redőnyök alapszíne fehér (RAL 9019). Azonban igény esetén az alumínium redőny a RAL színskála szerint színterezhető.  Illetve a dobot és a lefutósínt Renolit fóliával lehet egyedivé varázsolni.
Fölészerelt redőnyök esetén a műanyag doboz és lefutósín, az ablakprofilokkal megegyező anyagból készülnek. Ennél fogva az időjárás negatív hatásaival szemben is ellenállók.