MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu

Ablakszaküzletünkről

Budapesti nyílászáró szakkereskedés.

Cégemet 2010 tavaszán alapítottam, melyet a cégbíróság 2010. március 31.-én jegyzett be. Előzetes elképzeléseim alapján mindössze egy kis vállalakozást szerettem volna létrehozni, évi pár 10 milliós forgalommal, amivel cégvezetői és építőipari tapasztalatomnak köszönhetően legalább a hazai átlag életszínvonalat vagy annál valamivel magasabbat, állandó, stabil munkavégzés mellett meg tudok teremteni családom számára. Tisztában voltam vele, hogy a gazdasági válság negatív hatása tovább fog mélyülni, azonban bizakodó voltam, úgy gondoltam sikerrel járok. Ilyen kilátásokkal álmaimban sem gondoltam volna, hogy hasonló eredményeket leszünk képesek felmutatni a jövőben. Mindmáig hálás vagyok azért, hogy az élet egy ilyen lehetőséget adott a kezembe, amit sikerült is kiaknáznom, illetve továbbra is újabb és újabb lehetőségekkel kecsegtet.

2014-ben már több mint 800 milliós forgalmat bonyolítottunk le, 65%-ban lakossági rendelésekből, meghaladva az 1800db-os szerződésszámot. 2015-re a vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett, ami egyedülálló a nyílászáró kereskedő cégek életében, ismét nagy növekedést tervezünk. A cég alapítása óta mindig az jelentette a legnagyobb kihívást, hogy lépést tudjunk tartani fejlődésünkkel úgy, hogy közben a szolgáltatás színvonala és a rugalmasság nem csökken, a hibák százalékos aránya nem nő. Igen, hibázunk is sajnos, viszont értékaránya csupán 0,5-1% között mozog, ami elég jónak mondható. Annak ellenére, hogy a munkakörök már teljesen különváltak (raktár, szállítás, garancia, felmérés, marketing, projektrészleg, területi üzletkötés, bolti értékesítés, pénzügy, beépítés, cégvezetés, műszaki osztály, középvezetői pozíciók, stb.), és már több mint 30-an vagyunk, sikerült megőrizni a családi légkört és a vevők felé a személyes kapcsolattartást. Idáig szinte minden pénzt a cég erősítésére és stabilitására fordítottunk. Az ingatlanok, teherautók, személyautók, szerszámok és eszközök saját tulajdonban vannak, és a cég működésének finanszírozását is saját tőkéből oldjuk meg. Ezáltal senkitől sem függünk, biztosan tudunk hosszútávra tervezni.

Köszönjük mind a 5447 vevőnknek, hogy minket választott az elmúlt 5 évben, és ezzel elősegítette, hogy ilyen nagy utat járhattunk be.

Molnár Rudolf

Tulajdonos

Sokan felteszik a kérdést, hogy minek köszönhetjük, hogy cégünk ilyen elképesztő fejlődésen ment és megy át annak ellenére, hogy az egész országban minden iparág hanyatlik, nehézségekkel küzd, kiváltképp az építőipar?  A válaszokat sok más mellett ezek az egyszerű válaszok adják, véleményünk szerint:

1, Ablak és ajtó szaküzleteink igényes és átgondolt bemutatóteremmel rendelkeznek.

2, Minden termékünk ki van állítva budapesti nyílásszáró szaküzleteinkben.

3, Komoly marketingstratégiánk van.

4, Egységes arculata van a cégnek (prospektusok, tollak, céges pólók az értékesítőinknek, céges munkaruha a beépítőinknek, az autók fel vannak matricázva és stb.).

5, Ha nem tudjuk felvenni a telefont, akkor magától értetődően visszahívjuk, ügyfeleinket.

6, Megfelelő szakértelemmel rendelkezünk.

7, Csak olyan ígéreteket teszünk, melyeket hisszük, hogy be is tudunk tartani.

8, Akkor is igazat mondunk, ha az kellemetlen következményekkel jár.

9, Maximum 3 napon belül elküldjük a kész árajánlatot.

10, Az árajánlatunk nem tartalmaz semmilyen rejtett költséget, igényes és átlátható.

Cégadatok:

Adószám: 22637877-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-936918