MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu

Szolgáltatások

Árajánlat készítés:

A helyszíni felmérésünket követően, vagy az Ön által megadott darabszámok és méretek alapján 24 – órán belül elkészítjük a teljes árajánlatot.

Kiszállítás:

A kiszállítás a saját járműveinkkel történik. Ennek oka, hogy így elkerülhetőek azok a szállítási sérülések, melyekre a garancia nem terjed ki. Tehát a helytelen szállításból adódó sérülések.


   
   
   
 

Beépítés szabad nyílásba:

Tokon keresztüli rögzítéssel vagy rögzítő füllel kerülnek helyükre a nyílászárók az építkezés azon szakaszában, amikor a nyílászárók már elhelyezhetőek a szabad nyílásban, garanciával.

Bontás-beépítés:

A régi nyílászárók bontását követően, szakszerű beépítés alatt kerülnek rögzítésre az új nyílászárók. Természetesen teljes körű garanciával.

Takarólécezés:

A szerelési hézag púrhabbal történő kitöltését követően, szakszerű takarással ún. takaróléccel fedjük le a keletkezett hézagot. Különböző szélességű, alakú és színű takarólécekkel, melyek igény szerint választhatóak.

Párkányozás:

A nyílászáró beépítése közben, vagy azt követően helyezzük el a külső párkányokat és belső könyöklőket.

Garázskapu beépítés:

A nálunk vásárolt garázskapuk beépítése kedvezőbb áron valósul meg. Természetesen a nem nálunk vásárolt garázskapuk beépítését is vállaljuk.

Redőny, rovarháló felszerelés:

A rovarhálók, szúnyoghálók, árnyékolástechnikai megoldások felszerelését szintén garanciával vállaljuk.

Garanciális ügyintézés:

Tudjuk mi a garancia, be is tartjuk! Munkatársaink készek ellenőrizni, nyomon követni a termékek „garanciális életét”, ennél fogva minden esetben rögtönk tudnak intézkedni a garanciális problémák elhárítása érdekében.

Kávafal helyreállítás gipszkartonnal::

Beépítő szakembereink vállalják a kávafal helyreállítást gipszkartonnal, amennyiben erre van igény és szerződtünk a munka elvégzésére.