MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu

Egyedi méretű CPL fóliás beltéri ajtók

Egyedi méretű CPL fóliás beltéri ajtók

CPL  fóliás beltéri ajtó kínálatunk, abban az esetben is képes kiszolgálni ügyfeleinket, ha a lakásban található ajtónyílások nem a szabvány méretek szerint lettek kialakítva. Az egyedi méret mellet, egyedi megjelenést is kölcsönözhet beltéri ajtajának amennyiben ezt a konstrukciót választja. Kis-, sík-, edzett üveges extrák mellet CPL fóliás beltéri ajtajaink rendelhetőek intarziás, fémcsíkos és vázkeretes díszítő elemekkel egyaránt. Tartósságát tekintve rendkívül időtálló beltéri ajtó típus, a speciális melamin akril fóliának köszönhetően. Színmélységét abban az esetben is megőrzi, ha komoly igénybevételnek van kitéve a szerkezet.

Ellenálló a vízgőzzel és parázzsal szemben. Továbbá a különleges CPL fólia védelmet nyújt a karcoktól, kopásoktól és a nap káros UV-sugaraitól, ellenáll a háztartásokban előforduló összes tisztítószernek. Remekül megállja a helyét irodai környezetben is, ahol különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve egyes helységek beltéri ajtajai.

Nem utolsó sorban, pedig CPL fóliás beltéri ajtó családunkat elérhetővé tettük harmonikaajtó kivitelben is, amennyiben a helytakarékosság kiemelt szerepet tölt be a kiválasztás során!

Az aktuális színekről érdeklődjön szaküzleteinkben.

#CPL fóliás beltéri ajtó #harmonika ajtó #CPL fóliás beltéri ajtó árlista #CPL ajtó árak