MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak

Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura  vágynak Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.

Olcsó vagy megbízható garázskapu?

 

A modern ember joggal várja el, hogy minden nyílászáró, így a garázskapu is korszerű legyen, tökéletesen működjön éveken keresztül, ráadásul elnyerje a rokonság és a szomszédok tetszését is.

A megbízható garázskapu akár 20-30 éven keresztül szolgálja az embert bármiféle meghibásodás nélkül. Éppen ezért érdemes feltenni a kérdést még vásárlás előtt: Olcsó vagy megbízható szerkezetet keresek? 

Egyúttal meg is jegyzem, hogy a visszajelzések szerint az olcsó kategória az, amely esetben részletekben fizetjük ki a megbízható garázskapu árának akár többszörösét. Hogy az egyéb problémákról, idegeskedésekről ne is beszéljünk. A megbízható, minőségi garázskapu azonban igazi kényelmet nyújt.

 

A hőszigetelt garázskapu

 

A megfelelő működés és megjelenés mellett nagyon fontos tulajdonság a hőáteresztési képesség. Értelemszerűen minél kisebb, annál jobb szigeteléssel rendelkezik. A hazai viszonyokat figyelembe véve érdemes megfelelően hőszigetelt garázskapu mellett letenni a voksot, hiszen a fűtési idényben jelentősen spórolhatunk a számla végösszegén. De még nyáron is hasznos lehet, hiszen a kánikulai meleg ellen kellőképpen védelmet biztosít. A hőszigetelt garázskapu mechanikai stabilitása is nagyobb. A kétoldali acéllemez között ugyanis hézagmentesen helyezkedik el a szilárd szigetelő hab. Az acéllemezek aránylag vékonyak, így a habbal együtt sem képvisel a hőszigetelt garázskapu komolyabb súlyt. Ennek előnye, hogy kisebb garázskapu nyitó motorra van szükség, ami kisebb anyagi terhet is jelent.

 

A modern garázskapu-választék

 

Cégünk számtalan referenciával rendelkezik lakossági és ipari kaputechnika terén. Budapest környékén nagyon sok garázskaput telepítettünk a cég másfél évtizedes fennállása óta. Csapatunk elkötelezett a modern, innovatív, megbízható hőszigetelt garázskapu mellett, így kizárólag a svéd Ditec, a hazai Ecotor és az eredeti fából készült Euroholz típusokat kínáljuk. Ezek a típusok, amelyekre tapasztalataink szerint nyugodt szívvel vállalhatjuk a több éves teljes körű garanciát, hiszen a meghibásodás esélye nagyon csekély.

Bármelyik garázskaput is választja, cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy Ön hosszú távon elégedetten tudja használni. Ránk számíthat!