MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Nyílászárók gumitömítése

Nyílászárók gumitömítése A nyílászárók helyreállításával foglalkozó szakemberek rendszeresen találkoznak olyan ablakokkal, ajtókkal, melyek rossz működése, egyértelműen a nem megfelelő, silány minőségű gumitömítésből fakad.

Mitől lehet rossz egy ajtó, ablak gumitömítése?
-    Az egyik legrosszabb minőségű gumitömítés a PVC-ből előállított. A hőmérsékletkülönbségek hatására könnyen repedező gumitömítés.


-    A következő fontos szempont, hogy hány sor körbefutó gumitömítés található a szerkezeten. Lehetőség szerint 2-3 csík legyen!


-    A felületkezelés előtt vagy után kerül felhelyezésre a gumitömítés? Értelem szerűen a felületkezelést követően kerüljön rá a gumitömítés, hiszen így nem kerül a gumitömítésre a felületkezelő anyag.


-    Gumitömítéssel való szigetelés utólag is megoldható, azonban sok esetben ilyenkor már csak a tokra lehet felhelyezni, az ablakszárnyra nem.