MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Tisztelt Látogató!

Tisztelt Látogató! Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult a www.ablakszakuzlet.hu című oldalunk. Kínálatunkban bárki megtalálja a számára legideálisabb nyílászáró szerkezeteket, az egyszerű kiviteltől a luxus kivitelig.

Műanyag vagy fa nyílászárók, CPL vagy mart MDF beltériajtók, Lemezelt beltériajtók, tömörfa beltéri ajtók, műanyag vagy fa bejárati ajtók, különböző árnyékolástechnikai megoldások… Tehát gyakorlatilag bármit megtalál minden hozzánk látogató érdeklődő. A honlap jelenleg folyamatos fejlesztés alatt áll, bővítjük, hogy kínálatunk napra kész legyen, igazodva Ügyfeleink mindenkori igényeihez. Addig is kellemes böngészést kívánunk, értékesítőink várják megkeresését, vagy kérjen ajánlatot online ajánlatkérő rendszerünkön keresztül, és mi egy napon belül elküldjük részletes árajánlatunkat az Ön által választott termékekre, amennyiben megadja a darabszámokat és méreteket.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben, Önt is elégedett Ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!

Üdvözlettel!

Áron Ház Kft.