MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Fa ablak karbantartása

Fa ablak karbantartása Amennyiben fa nyílászárók vásárlása mellett döntött a múltban és ezek első felületkezelése már megtörtént, akkor biztosan Önben is felmerült a kérdés, hogy ezek élettartalmának növelése érdekében milyen lépéseket tehet, hogy hosszú távon biztosítsa azok kifogástalan működését. Éppen ezért e-heti cikkünkben, fa nyílászárók otthon elvégezhető karbantartására vonatkozóan fogunk ötletek átadni.

Fa ablakok esetén alapvetően kétféle karbantartási munka elvégzésére van lehetőség: a fa felületek és a vasalat karbantartása. Teljes felújítás esetén, ügyeljünk arra, hogy ezeket a karbantartási munkákat a megfelelő sorrendben végezzük el fa nyílászáróinkon. Tehát először a vasalat beállítását végeztessük el profi szakemberrel, majd ezt követően kerül sor az ablakprofil felületkezelésére.

Otthon végezhető karbantartási munkálatok:
Vasalat: Száraz ecsettel való portalanítás, különös figyelmet fordítva a mozgó alkatrészekre, és azok műszerolajjal történő olajozására évente egyszer!Szigetelőgumik: Szilikon alapú tisztítószerrel történő letörölgetése!

Ablakprofil: Festésnél és lakkozásnál különösen ügyeljünk arra, hogy a vasalatot és a szigetelőgumit semmi esetre se kenjük le!

Szakemberrel végzendő karbantartási munkálatok:
Lehetőség szerint a vasalatok újbóli finomhangolását, a mozgó alkatrészek ellenőrzését (csapok, ollók, zárak) a szárny illeszkedésének leellenőrzését és beállítását, mindig szakemberrel végeztessük el!
Amennyiben további kérdése van fa ablakai tisztántartására, karbantartására vonatkozóan, keresse fel kollégáinkat, készséggel válaszolnak minden kérdésére.