MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Milyen beltéri ajtót válasszak?

Milyen beltéri ajtót válasszak? Ez egy nehéz kérdés, hiszen renget típus elérhető a beltéri ajtók piacán. Egy tömör fa beltéri ajtó klasszikus megjelenése vagy egy CPL fóliás beltéri ajtó üvegezési megoldásainak modern hatása még az ellentétes igényekkel rendelkező embereket is összezavarja, mind két típus lehet gyönyörű. Nem beszélve az elképesztően nagy dísz csíkozási-, üvegezési opcióval és színválasztékkal, rendelkező dekorfóliás MDF beltéri ajtókról.

Sok esetben azonban a pénztárca dönti el helyettünk, mely beltéri ajtó típusokból tudunk válogatni, azonban a minőség sem lehet utolsó szempont. Egy tömör fenyő beltéri ajtó bizony tartósságát tekintve, jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy rossz minőségű –cégünknél csak "A" kategóriás található- lemezelt beltéri ajtó, főleg ha ez még egy szakszerűtlen beépítéssel is párosul. Ha nem szeretnénk hetente nekiállni az ajtópántok állítgatásának, akkor mindenképpen úgy kell felfognunk beltéri ajtóink megválasztását, hogy ez egy befektetés. Mely kellő körültekintéssel és utánajárással kockázat nélküli! Jobb minőségű beltéri ajtóink hosszú távú kifogástalan működésükkel, kiváló hő-, és hangszigetelésükkel fogják meghálálni nekünk bizalmunkat, nem beszélve dekoratív megjelenésükről.

Természetesen a kedvezőbb áru szerkezetek is legalább annyira tartósak, amennyiben azok beépítése szakszerű és nem „összecsapott”, továbbá az ajtó minősége is kategóriájában, legalább az átlagos szintet képviseli! Ebből fakadóan mindig legyünk körültekintőek a megrendelésnél, nehogy pórul járjunk a kivitelező, beszállító cég megválasztása során. Cégünknél ugyan azok az elvárások jelennek meg kedvezőbb áru terméktípusainknál is, így ha ügyfeleink úgy érzik számukra a kedvezőbb áru lemezelt beltéri ajtó a megfelelő választás, úgy ők sem fognak csalódni! Forduljanak hozzánk bátran!