MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Ablak és ajtó szaküzlet Budapesten!

Ablak és ajtó szaküzlet Budapesten! Sok szeretettel várjuk ablak és ajtó szaküzleteink bemutatótermeibe Újpesten és Budafokon!

Nem győzzük hangsúlyozni látogatóinknak, hogy ablak és ajtó szaküzletünk észak Pesten és dél Budán is rendelkezik bemutatóteremmel, melyekben az egészen alapkivitelű ablakokon és ajtókon felül igazán különleges megjelenésű nyílászárók és azok kiegészítői is ki vannak állítva!  Amennyiben nyílászárói felújítását tervezi vagy elérkezett az építkezés azon szakaszába, hogy lényegessé vált az ablakok és ajtók megléte, semmiképp ne hagyja ki a lehetőséget, látogasson el budapesti szaküzletünk valamelyikébe, és a döntés előtt feltétlenül tekintse meg a választott ablakot és ajtót! Értékesítőink a hét hat napján várják az érdeklődőket budapesti nyílászáró szaküzletünkben hétfőtől egészen szombatig.

Látogatása előtt feltétlenül tekintse meg honlapunkon a nyitva tartást, mert szaküzletenként eltér!