MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Beltéri fém biztonsági bejárati ajtók!

Beltéri fém biztonsági bejárati ajtók! Elsősorban otthonunk védelmére szolgálnak a biztonsági bejárati ajtók, mint más bejárati ajtók. Azonban ezek robosztus kialakítása és a felhasznált anyagok tekintetében jelentősen eltérnek a hagyományos bejárati ajtóktól.

Műanyag ablakok ápolása

Műanyag ablakok ápolása Műanyag nyílászárók ápolására vonatkozó tippek a beépítéstől. Ápolja műanyag nyílászáróit még az őszi nagytakarítás keretében! - Ablaküveg - Ablakprofil - Vasalat - Gumitömítés - Kilincsek

Tisztázzuk mit is takar a „K” vagy „U” érték!

Tisztázzuk mit is takar a „K” vagy „U” érték! Az „U” vagy „K” érték minden esetben a hőátbocsátási tényezőt jelöli. Teljesen mindegy, hogy melyiket látjuk vagy használjuk, jelentésük egy és ugyan az.

Furnérozott, festett felületű beltéri ajtók tisztántartása

Furnérozott, festett felületű beltéri ajtók tisztántartása Furnérozott, festett felületű beltéri ajtók tisztán tartásának helyes technikájára szeretnék felhívni a figyelmet alábbi cikkünkben. A megvásárolt ajtók karbantartása és kezelése legalább olyan fontos, mint a megfelelő gyártó és beltéri ajtó forgalmazó felkutatása.

Fehér és színes műanyag bejárati ajtók!

Fehér és színes műanyag bejárati ajtók! Házunk, lakásunk egyik hangsúlyos része a bejárati ajtó, hiszen nap, mint nap megvédi értékeinket a külső behatolók elől, továbbá rendszeresen szem előtt van, így külleme, megjelenése sem utolsó szempont. Ezeket figyelembe véve tökéletes választás az 5 pontos biztonsági zárral szerelt, számtalan panelezési és üvegezési lehetőséggel ellátott műanyag bejárati ajtó.

Fa vagy műanyag ablakot vegyek?

Fa vagy műanyag ablakot vegyek? Ablakvásárlás során a legelső döntés, amit meg kell hoznunk, hogy fa vagy műanyag ablakot szeretnénk vásárolni. Saját igényeinket felmérve meg kell határoznunk, hogy melyik az a termékcsalád, amelyik ténylegesen birtokolja azokat a jellemzőket melyeket fontosnak ítélünk. Mindkét ablaktípus mellet számtalan érv és ellenérv sorakoztatható fel, ezekből szedtünk össze párat az általunk relevánsnak tartottak közül, ezzel segítve az első lépések megtételét.
5 / 6