MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Itt a legfrissebb okosság!

Itt a legfrissebb okosság! Figyelemmel kísérve a nemzetközi fejlesztéseket ráakadtam egy apró érdekességre, okosságra. Ez pedig nem más, mint az okos ablak, illetve nem is pontosan okos ablak, hanem annak egy jóval elérhetőbb árszinten mozgó rokona, az okos fólia.

A technológia hatékonysága alapvetően a nagyobb felületű ablakokon aknázható ki, mivel a nagyobb felületű ablakok jelentős mennyiségű fény beengedése mellett, a fény legjobb barátját, a hőt is beengedik a nagy ablakfelületen keresztül. Ez nyilván a nyári napokon jelent költségnövekedést, amikor hűteni kell az adott helységet.

A fólia –vagy nevezzük hártyának- bármilyen üvegfelületre felragasztható, méretre vágható, működését tekintve pedig olyan, mint egy nagyon vékony LCD - televízió, vezetőképes folyadék kristály van a műanyag rétegei közt. Az ablakon található hártyát vezeték nélküli kapcsolaton keresztül tudjuk vezérelni –ki gondolta volna?!- akár okos telefonnal is. Így üvegfelületünk lehet teljesen áttetsző vagy opálos. Mindezzel egy tavaly a Kickstarteren indult startup, a SONTE büszkélkedhet és a kezdeti sikerekre alapozva már fogadják az előrendeléseket.

Természetesen nyitott szemmel járunk mi magunk is, és kíváncsian várjuk, hogy milyen eredményeket mutat majd végfelhasználói körökben. Addig is elégedjünk meg ezzel a kis videóval, ami prezentálja, mire számíthatunk a nem túl távoli jövőben a nyílászárók piacán.