MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Műanyag ablakok szerkezeti felépítése – üvegezés, légkamrák száma, vasalat

Műanyag ablakok szerkezeti felépítése – üvegezés, légkamrák száma, vasalat Számos alkalommal előfordult már, hogy ügyfeleink az értékesítővel való egyeztetést követően, döbbenten szembesülnek a ténnyel mennyire összetett szerkezet egy műanyag ablak, illetve az azokat felépítő alkatrészek funkciója milyen szerepet játszik a nyílászárók mindennapi használatában. Eheti cikkünkben, a műanyag ablakok felépítését vizsgáljuk meg az egyes alkatrészek funkcióját tekintve.

Néhány fontosabb szempont, állandóan visszatérő hiba az ablakvásárlás előtt.

Néhány fontosabb szempont, állandóan visszatérő hiba az ablakvásárlás előtt. Van már elképzelése? Klasszikus ablakot szeretne? Aktív – passzívházat épít? A lehető legjobb minőségű ablakot szeretné, vagy megelégszik az „átlagos” minőséggel? A kérdések egyszerűnek tűnhetnek, azonban a vásárlók igen nagy százaléka mégis elakad a vásárlás folyamatában.

Biztonsági bejárati ajtót keres?

Biztonsági bejárati ajtót keres? Magas minőségű, dekoratív bejárati ajtót keres, mely kiemelkedő esztétikai jellemzői mellett tökéletes védelmet nyújt otthonának? Tekintse át az Áron Ház Kft. bejárati ajtó kínálatát, manapság bárki magáénak tudhat egy minősített bejárati ajtót!

Fa ablakok a múltból

Fa ablakok a múltból A fából kialakított modern nyílászárók rendkívül esztétikusak, kiválóak a hőszigetelési tulajdonságaik, illetve időtállóságuk is páratlan. Tökéletes példa erre a múltból, a már műemlékként számon tartott épületek nyílászáróinak tartóssága, a mai napig jó szolgálatot tesznek.

Hőszigetelés redőnnyel?

Hőszigetelés redőnnyel? Nyílászáró cseréje, szabad nyílásba történő beépítése során, a házak, lakások hőszigetelő képességét még tovább növelhetjük különböző árnyékolástechnikai eszközökkel.

Biztonsági ajtó kategóriák

Biztonsági ajtó kategóriák Alapvetően 3+1 kategóriába sorolhatók a biztonsági bejárati ajtók. Ezeknek az ajtóknak a besorolása az egyes kategóriákba, az ellenállási időnorma alapján történik.
3 / 6