MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Környezetbarát ablakok?

Környezetbarát ablakok? A környezetbarát nyílászárók alatt olyan PVC –műanyag- alapanyagú ablakokra gondolunk, melyek profiljai újrafelhasznált műanyagból kerülnek gyártásba. Magától értetődően ablakszaküzletünkben megtalálhatóak ez a természetbarát, újrafelhasznált műanyagból gyártott ablakok is!

Ablakcsere télen? Igen!

Ablakcsere télen? Igen! A téli vagy kora téli időszakban esedékessé vált ablakcserét sokan visszautasítják, mondván kihűlhet a lakás a beépítés időtartama alatt, esetleg nem fognak megfelelően megszáradni a szigetelőanyagok, kötőanyagok.

Fa ablakok ápolása, karbantartása?

Fa ablakok ápolása, karbantartása? Fa ablakok helyes karbantartása rendkívül fontos! Egy fa ablak nagyságrendekkel több törődést és figyelmet érdemel, mint egy műanyag ablak. Pl.: Míg a műanyag profilok tisztán tartásához pusztán egy konyharuhára, vagy törlőrongyra van szükség és némi langyos vízre. Addig a fa felületek karbantartáshoz már rendszeres felületkezelésre is szükség van.

Műanyag ablakok tinsztántartása, karbantartása?

Műanyag ablakok tinsztántartása, karbantartása? A műanyag ablakok karbantartása és tisztán tartása borzasztó egyszerű, továbbá gyors munkafolyamat. A hosszútávú kifogástalan működés és az ablakok újszerű megjelenése azonban megköveteli a produktum tulajdonosának törődését.

Párkányok, könyöklők?

Párkányok, könyöklők? Az ablakok gyakorlatilag elképzelhetetlenek könyöklők és párkányok nélkül. Funkciójukból adódóan teljességgel nélkülözhetetlenek, kívül és belül egyaránt. Kívül a lefolyó víz elvezetésére szolgálnak a párkányok, belső oldali könyöklők pedig dekoratív megjelenésükkel egészítik ki az ablakokat.

Panel vagy téglalakás ablakcseréje?

Panel vagy téglalakás ablakcseréje? Cikkünkben szeretnénk valamelyest tisztázni miért fontos a beépítés szempontjából az, hogy panellakás vagy téglalakás ablakcseréjéről van-e szó.
4 / 6