MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Néhány fontosabb szempont, állandóan visszatérő hiba az ablakvásárlás előtt.

Néhány fontosabb szempont, állandóan visszatérő hiba az ablakvásárlás előtt. Van már elképzelése? Klasszikus ablakot szeretne? Aktív – passzívházat épít? A lehető legjobb minőségű ablakot szeretné, vagy megelégszik az „átlagos” minőséggel? A kérdések egyszerűnek tűnhetnek, azonban a vásárlók igen nagy százaléka mégis elakad a vásárlás folyamatában.

1.    Mekkora összeget szánna ablakaira? Egy műanyag ablakkal töredék áron elérheti egy fa ablak hőszigetelési képességét. Azonban valakinek a természetes anyagból kialakított nyílászáró az elfogadható kizárólagosan, esetleg korábban már negatív tapasztalata volt rosszminőségű műanyag ablakokkal. Fontos megemlíteni még, hogy az ablakvásárlást sokan az épitkezés végére hagyják, így annyiért vásárolnak ablakot amennyi pénz maradt rá, azonban ez eleve hibás elképzelés, hiszen a nyílászárók az egyik legtöbbet használt elemek a házban/lakásban!


2.    Mennyire szempont a hőszigetelés? Egyértelműen mindenkinek fontos, azonban egyeseknek a fűtési/hűtési költségek minimalizálása kiemelt fontosságú lehet, így ez lehet prioritás a választás előtt.


3.    A szállítási határideje a szerkezeteknek? Egy műanyag ablak gyártása igen gyors lehet, míg az egyedi méretekre gyártott fa ablakok gyártása nagyságrendekkel több időbe kerülhet, a száradási idő is adott, nem lehet gyorsítani a folyamatot.


4.    Gyártó megválasztása? Természetesen vannak gyártók, melyek már nagy múlttal rendelkeznek, azonban horror áron kínálják ugyan azzal a műszaki tartalommal rendelkező termékeiket, mint a kisebb, ugyancsak megbízható gyártók. A megbízható gyártó körültekintő felkutatása és annak megválasztása kulcsfontosságú lehet a megfelelő ár-érték arány megtalálása során.