MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Hőszigetelés redőnnyel?

Hőszigetelés redőnnyel? Nyílászáró cseréje, szabad nyílásba történő beépítése során, a házak, lakások hőszigetelő képességét még tovább növelhetjük különböző árnyékolástechnikai eszközökkel.

Egy megfelelően kiválasztott külső redőnnyel nem pusztán a bejutó fény mennyiségét tudjuk kontrollálni, hanem további, extra hőszigetelő rétegként is hasznosíthatjuk. Az idejétmúlt, fa redőnyöket, rendszerint a beépítés alkalmával helyezték el, ma már a modern PVC vagy alumínium redőnyöket, adott esetben utólag is be lehet építeni. A régi, súlyos, fa redőnyök hőszigetelő funkciót nem láttak el, továbbá hangszigetelő képességük sem volt a legkiválóbb. Egy műanyag redőny könnyedén felülmúlja ezeket a tulajdonságokat, amellett, hogy árban is jóval kedvezőbb. A modern műanyag redőnyök már üreges lamellákkal rendelkeznek, tehát azt az elvet követik, mint a műanyag ablakok kamrás szerkezetű kialakítása, mivel ezzel a technológiával a hőszigetelési tulajdonságaik is sokat javultak. Súlyuk jóval csekélyebb, mint egy fa redőnyé, így kézi vagy motoros mozgatásuk is csak töredék annyi energiát igényel. Illetve, az egymásra csúszó lamellákat úgy alakították ki, hogy -szó szerint- teljes sötétséget adjanak, teljesen leengedett állapotban. Természetesen a redőnyrendszerek fejlesztése nem akadt meg a műanyag redőnyök szintjén, az alumínium redőnyök is követik a modernizációt. Első legfontosabb tulajdonságuk a tartósságuk, ebben a tekintetben páratlanok! Alapanyagukból adódóan sokkalta merevebbek, erősebbek, biztonságtechnikai kérdésekben jóval előrébb járnak, mint műanyag társaik. Nem utolsó sorban pedig, az időjárás viszontagságainak is jóval tovább képesek ellenállni, gondoljunk csak a nyári perzselő melegben a légkörbe érkező káros UV sugarakra.