MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Panellakások és társasházi lakások bejárati ajtói?

Panellakások és társasházi lakások bejárati ajtói? Magas betörésvédelmi szintet képviselő, dekoratív bejárati ajtót keres panel vagy társasházi lakásába? Tekintse át az Áron Ház Kft. által forgalmazott biztonsági bejárati ajtókat, melyek négy oldalon falcolt acéllemeztokkal és három oldalon falcolt acéllemez ajtólappal, rejtett zsaluzattal kerülnek forgalomba, Mabisz minősítéssel ellátva!

A kifejezetten panel és társasházi lakásokba fejlesztett biztonsági bejárati ajtó termékcsalád kizárólag beltéri használatra alkalmas. Amennyiben a nálunk forgalmazott biztonsági bejárati ajtók közül választ, a mechanikus 12-16 ponton reteszelő betörésbiztos központi zárrendszernek és a belülről kulcs nélkül működtethető retesznek, továbbá a hagyományos kilinccsel ellátott zárrendszernek köszönhetően biztonságban tudhatja értékeit, egy kiváló ár-érték arányt képviselve. Nem beszélve a folyosóról beszűrődő hangok minimalizálásáról, melyről az ajtólapba épített kőzetgyapot réteg gondoskodik, egészen 41 dB-es léghanggátlásig. Keresse értékesítőinket, személyre szabott árajánlatunkat 24 órán belül megküldjük!