MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Műanyag ablakok tinsztántartása, karbantartása?

Műanyag ablakok tinsztántartása, karbantartása? A műanyag ablakok karbantartása és tisztán tartása borzasztó egyszerű, továbbá gyors munkafolyamat. A hosszútávú kifogástalan működés és az ablakok újszerű megjelenése azonban megköveteli a produktum tulajdonosának törődését.

A mai műanyag ablakok profiljai egy speciális UV álló védőréteggel vannak bevonva. Ennek a védőrétegnek a felsértése, semmi esetre sem szerencsés. Ezért ne használjunk a műanyag profil tisztítására: súroló hatású tisztítószert, dörzsszivacsot, erős vegyszeres tisztítószert. Teljességgel elegendő némi langyos víz, egy puha rongy, továbbá pár csepp tisztítószer. Így könnyedén, súrolás nélkül eltávolíthatóak a szennyeződések.

Az üvegfelület tisztántartására használjuk a kifejezetten erre a célre kapható tisztítószereket. Az újságpapírral való törölgetés -a közhiedelemmel ellentétben- karcolja az üveget, ezért ezt a megoldást kerüljük!

Az alap tisztítási munkálatokon felül, ablakaink évente egyszer megérdemelnek némi extra törődést. A gumitömítéseket törölgessük le egy egyszerű rongyal, esetleg kifejezetten gumikra szánt, szilikonos kezelőanyaggal. Évente egyszer olajozzuk meg a vasalatok mozgó alkatrészeit. Az ablak könyebben kezelhető, továbbá a felesleges kopásokat is minimalizáljuk. Amennyiben szorul a hengerzár, hívjunk szakembert! A hozzá nem értő kezek kárt okozhatnak a zárszerkezetben. Szintén szakember bevonásával, finomhangoljuk az ablakok vasalatát, hogy a lehető legkevesebb legyen a légáteresztés a téli időszakban! Végül pedig ellenőrizzük a külső vízelvezetők átjárhatóságát, hogy könnyedén távozni tudjon a kondenzvíz és a csapadék.