MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Mit érdemes tudni a CPL fóliás beltéri ajtóról?

Mit érdemes tudni a CPL fóliás beltéri ajtóról? CPL fóliás beltéri ajtókat az igazán nagy igénybevételnek kitett ajtók helyére ajánlják a nyílászáró szakkereskedések, aminek igazán nyomós okai vannak. Remek választás lehet kisgyermekes családok részére vagy akár irodai környezetben történő alkalmazásra.

Tehát a beltéri ajtók családjának, e típusának a felülete egy igazán tartós, melamin akril-nak nevezett fólia bevonattal van ellátva. Tapintása igazán kellemes, felülete sima, vastagsága 0,6 mm. A bevonat legnagyobb előnye, hogy karcálló, UV és parázsálló, nem utolsó sorban pedig felületi ütés álló. Ezek a nem mindennapi tulajdonságok adják ennek a beltéri ajtónak a felhasználási lehetőségeinek széles spektrumát. Kisgyermekes családok számára tökéletes választás, hiszen a gyermekek remekművei az ajtóról akár egy hígítós ronggyal, pár mozdulattal eltávolíthatóak. Esetleg irodai környezetben a sokat használt tárgyaló ajtaja hatékonyan felveheti a harcot a vendégül látott leendő, vagy meglévő üzleti partnerek okozta karcsérülések ellen. Nem utolsó sorban pedig a CPL felület megtévesztésig hasonló a furnér felületre, a mintázatok eltérőek és változatosak, így minden ajtófelületnek egészen más a rajzolata, ezzel természetes hatást keltve.