MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Fa ablakok ápolása, karbantartása?

Fa ablakok ápolása, karbantartása? Fa ablakok helyes karbantartása rendkívül fontos! Egy fa ablak nagyságrendekkel több törődést és figyelmet érdemel, mint egy műanyag ablak. Pl.: Míg a műanyag profilok tisztán tartásához pusztán egy konyharuhára, vagy törlőrongyra van szükség és némi langyos vízre. Addig a fa felületek karbantartáshoz már rendszeres felületkezelésre is szükség van.

A fa nyílászárók karbantartása esetén figyelembe kell venni az elvégzendő munkafázisok sorrendjét. Tehát első körben a vasalatok karbantartását kell elvégeztetni szakemberekkel, majd ezt követően kerülhet sor az „otthoni” felületkezelése.

Példák az „otthon” végezhető karbantartási munkafolyamatokra:

Vasalat: A portalanításra tökéletes egy száraz ecset, majd a mozgó alkatrészeket műszerolajjal kezeljük.

Szigetelő gumik: Szilikonos, kifejezetten gumik ápolására gyártott tisztítószerrel törölgessük le a szigetelőgumikat.

Fa profilok felületkezelése: Lakkozás, festés során ügyeljünk arra, hogy ne kenjük össze a vasalatot és a szigetelő gumit. A szigetelő gumit tönkreteheti, míg a vasalat mozgó alkatrészei beragadhatnak.

A vasalatok helyes működésének ellenőrzését, és finomhangolását bízzuk szakemberre!