MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Ablakcsere télen? Igen!

Ablakcsere télen? Igen! A téli vagy kora téli időszakban esedékessé vált ablakcserét sokan visszautasítják, mondván kihűlhet a lakás a beépítés időtartama alatt, esetleg nem fognak megfelelően megszáradni a szigetelőanyagok, kötőanyagok.

Téli időszakban is ugyan úgy elvégezhető az ablakcsere, mint bármely más évszakban. A beépítés során szigetelőanyagként használt púrhabot, „téli” púrhabra cserélik, így az könnyedén megszilárdul, tökéletesen eltömíti a beépítési hézagot akár -10 C°-ig. A lakás fűtésszámlájára sem lesz hatással a beépítés, mert ablakról ablakra haladnak a szakemberek, és 10-20 percnél tovább nem hagyják szabadon a nyílásokat. Ez gyakorlatilag egyenértékű egy kiadós szellőztetéssel, továbbá éppen az ellenkezője fog megvalósulni, nem nőni fog, hanem csökkenni fog fűtésszámla az új nyílászárók következtében. Ezeket figyelembe véve, egyértelmű, hogy a téli időszakban esedékes ablakcsere semmilyen plusz költséget nem jelent, sőt a megtakarításokat már abban az évben elkezdheti!