MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Furnérozott, festett felületű beltéri ajtók tisztántartása

Furnérozott, festett felületű beltéri ajtók tisztántartása Furnérozott, festett felületű beltéri ajtók tisztán tartásának helyes technikájára szeretnék felhívni a figyelmet alábbi cikkünkben. A megvásárolt ajtók karbantartása és kezelése legalább olyan fontos, mint a megfelelő gyártó és beltéri ajtó forgalmazó felkutatása.

A festett felületű illetve furnérozott beltéri ajtók felületkezelése a kor legmodernebb technológiájával kerülnek kialakításra. A felületük tisztántartását lehetőleg száraz, legfeljebb enyhén nedves textíliával végezzük! Komolyabb szennyeződés esetén –nagyon csekély mennyiségű- folyékony állagú mosogatószerrel távolíthatjuk el a koszt. Semmi esetre se használjunk oldószeres, vagy súroló hatású tisztítószereket, illetve ne dörzsöljük a problémás felületrészt! A felesleges vizet pedig minden esetben egy száraz textíliával távolítsuk el az ajtóról, tokról. Amennyiben nem törüljük szárazra, a lecsorgó víz beszivároghat a furnér rétegbe, és ott felhólyagosodást, elszíneződést idézhet elő.

Amennyiben bútorápoló szerekkel szeretnénk tovább növelni beltéri ajtónk élettartalmát, gondosan ügyeljünk arra, hogy nagyon egyenletesen, a pórusirányban, vékonyan hordjuk fel az anyagot (A fa nyitott struktúráját eltömíthetik a viasz tartalmú politúrok, ennek következtében mattá válik a helytelenül kezelt felület). Továbbá a padló tisztántartása során, ügyeljünk arra, hogy a tok alja és a padlóburkolat határán elhelyezett sziloplaszt tömítés szintjénél magasabban ne érje víz a tokot, mert a felázás deformálódáshoz vezethet!