MENU
Ajánlatkérés
HÍREK, INFORMÁCIÓK
Az emberek modern, hőszigetelt garázskapura vágynak
Sokan kissé megfeledkeznek a ház legnagyobb nyílászárójáról amikor építkeznek vagy felújítanak. Pedig a garázskapu mind funkcionálisan, mind pedig strukturálisan képes befolyásolni a kész épületet.
ÁLLÁSAJÁNLATOK!!!
Nyílászáró szakkereskedés bővülése miatt keresünk Értékesítő kollégákat azonnali kezdéssel Budapestre a XXII. és a IV. kerületbe. ( nem kell ügyfeleket felkutatni, nem házalós álláslehetőség )
<< Hírarchívum >>
Üzleteink:
BUDAFOK
Telefon/Fax: 06-1-226-1131
Email: info@aronhaz.hu
Hírek, információk

Fehér és színes műanyag bejárati ajtók!

Fehér és színes műanyag bejárati ajtók! Házunk, lakásunk egyik hangsúlyos része a bejárati ajtó, hiszen nap, mint nap megvédi értékeinket a külső behatolók elől, továbbá rendszeresen szem előtt van, így külleme, megjelenése sem utolsó szempont. Ezeket figyelembe véve tökéletes választás az 5 pontos biztonsági zárral szerelt, számtalan panelezési és üvegezési lehetőséggel ellátott műanyag bejárati ajtó.

A műanyag bejárati ajtók a műanyag nyílászárókéval azonos anyagból és technológiával előállított 5,6,7 kamrás kivitelben elérhető, minősített műanyag bejárati ajtók. Ugyancsak UV és ütésálló profilba épített acél-, sarokmerevítéssel ellátott nyílászárók a nagyobb stabilitás és szilárdság érdekében. A biztonságról az 5 ponton záródó MABISZ minősítéssel ellátott zárszerkezetek és a 3 dimenziós ajtópántok gondoskodnak. A számtalan üvegezési és panelezési lehetőségnek köszönhetően maximálisan testre szabhatóak, továbbá különböző fóliázási megoldásoknak köszönhetően az alap anyagában fehér szín mellett, akár fautánzatú megjelenést is kölcsönözhetünk bejárati ajtajának, mely megtévesztésig olyan hatást kelt, mintha valódi fa nyílászáróról beszélnénk.

Tekintse át alap fehér és színezett műanyag bejárati ajtó kínálatunkat, majd a szakmai tanácsadást követően kérje ajánlatunkat személyesen budapesti üzleteink és bemutatótermeink egyikében, vagy online, akár azonnal, és mi -lehetőség szerint- egy napon belül megküldjük személyre szabott árajánlatunk!